16. Konferencija Oracle Korisnika Hrvatske (18. – 22.10. 2011. Rovinj)

16. Konferencija Oracle Korisnika Hrvatske (18. – 22.10. 2011. Rovinj)

Godišnja konferencija Hrvatske udruge Oracle korisnika je najznačajnije godišnje okupljanje sudionika Oracle tehnologije u zemlji i ovog dijela Europe. Organizator konferencije je Hrvatska udruga Oracle korisnika uz sudjelovanje partnera Oracle Hrvatska. Tradicionalno se održava od 1995. sredinom listopada. Na konferenciji se okuplja blizu 500 sudionika iz oko 200 tvrtki. Sve je veći broj sudionika iz susjednih zemalja. U posljednje dvije godine sudionici dolazili iz preko 15 zemalja.

Konferencija u pravilu traje 3 radna dana tokom kojih se intenzivno sudjeluje u cjelodnevnom radu na predavanjima specijalista, radu u radionicama koristeći mogućnosti internetskog povezivanja i rada „u živo“, okupljanju partnera koji koriste ili proizvode specifična rješenja, izložbenom prezentiranju svojih mogućnosti te ostalim zanimljivim aktivnostima.
Sudionici su različitih profila – od korisnika usluga, razvojnih i tehnoloških specijalista, marketinških kadrova do menadžera i rukovodećih kadrova te vlasnika poduzeća. Pored učešća značajnih specijalista iz Oracle korporacije sudionici dolaze iz kruga velikih poslovnih sustava, srednjih i manjih poduzeća koji koriste proizvode i usluge, te domaćih i stranih poduzeća koja se bave proizvodnjom i ugradnjom različitih informatičkih rješenja baziranih na Oracle tehnologiji. Konferencija privlači i veliki broj sponzora koji vide vrijednost u sudjelovanju velikog broja sudionika koji ulaze u kategoriju onih koji odlučuju.

Za sudionike se organizira i poseban sportsko zabavni program. Osmišljeni program konferencije sudionicima omogućava pored stjecanja novih saznanja, razmjenu iskustava te ostvarenje uspješnih poslovnih kontakata. Sudionici se u pravilu vraćaju na slijedeće konferencije i zbog dobre atmosfere koja vlada tokom svih dana konferencije.

Share this post